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- Desenvolvimento de corantes bioativos a partir de subprodutos de framboesa vermelha usando extrações assistidas por calor e ultrassom. 140-140. 2022
- Desenvolvimento de corantes bioativos a partir de subprodutos de framboesa vermelha usando extrações assistidas por calor el ultrassom 2022
- Epidemiologia do cancro da traqueia, brônquios e pulmão em Portugal. 74-75. 2022
- Natural food ingredients from quince peel: Towards a "zero-waste" production system. XVI Encontro de Química dos Alimentos - Bio-Sustentabilidade e Bio-Segurança Alimentar, Inovação e Qualidade Alimentar: Livro de Resumos. 390-390. 2022
- Nutritional and bioactive traits of Kweli® red raspberry cultivated in Portugal. 227-227. 2022
- Obtenção otimizada de extratos bioativos de casca de marmelo: uma fonte alternativa de conservantes naturais. XXVI Encontro Galego-Portugues de Química: Book of Abstracts. 78-78. 2022
- Propiedades nutricionales y bioactivas de la frambuesa roja Kweli® cultivada en Portugal. XXVI Encontro Galego-Portugues de Química: Book of Abstracts. 75-75. 2022
- Contaminação microbiológica em diferentes unidades de restauração associada a manipulação de alimentos. 2nd International Congress of Health and Well-being Intervention. 20-20. 2021
- Development of bioactive purple-red colorants from red raspberry waste using heat/ultrasound-assisted extractions coupled with RSM 2021
- Effect of hidroethanolic extract of Lavandula pedunculata (mill.) Cav. On morphometric parameters in HPV-16 trangenic mice. 122-122. 2021
- Histological lesions in hpv16-transgenic model: the effect of hidroethanolic extract of Lavandula pedunculata (mill.) Cav.. III Jornadas Ibéricas de Toxicologia: livro de resumos. 1-1. 2021
- Microbial water quality of public swimming pool in the district of Bragança. European Journal of Public Health. ii9. 2021
- Red raspberry waste as a source of anthocyanin-rich food colorants: extraction process optimization and functionality assessment 2021
- Relevance of iron content for Escherichia coli growth in drinking water. 102-102. 2021
- The anti-tumour effect of spearmint (Mentha spicata) in a HPV-16-transgenic mouse model. 1st Natural products application: Health, Cosmetic and Food. 163-163. 2021
- The national students survey applied to Portuguese Biomedical Laboratory Science Students 2021
- Chemical quality of drinking-water in a Northeast Region of Portugal 2020
- The antioxidant effect of spearmint (Mentha spicata) in a HPV-16-transgenic mouse model. 91-91. 2020
- Therapeutic properties of Tilia platyphyllos Scop. in K14HPV16 mice. 31-31. 2020
- Avaliação in vivo dos efeitos fisiológicos resultantes da exposição à tília 2019
- Literacia e motivações relativamente à doação de sangue em alunos de uma instituição de ensino superior 2019
- Neuropatia Charcot-Marie-Tooth: revisão da fisiopatologia, diagnóstico e tratamento. 36-36. 2019
- Importância da monitorização de cianobactérias nas albufeiras do distrito de Bragança: riscos para a saúde humana 2018
- Conhecimentos relativamente à doação do sangue em alunos de uma instituição de ensino superior. Blood Transfusion. s359-s359. 2017
- Mortalidade Infantil em Portugal de 1988 a 2014 2016
- Effect of chaethomellic acid on renal function in rat model of chronic renal failure. Virchows Archiv. 297-297. 2013
- Validação do método de Mohr para determinação do teor de Cloreto em águas de consumo humano 2009
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- A framboesa vermelha como fonte de corantes antociânicos naturais 2023
- Desenvolvimento de corantes bioativos a partir de subprodutos de framboesa vermelha usando extrações assistidas por calor e ultrassom 2022
- Natural food ingredients from quince peel: Towards a "zero-waste" production system 2022
- Desenvolvimento de corantes bioativos a partir de subprodutos de framboesa vermelha usando extrações assistidas por calor el ultrassom 2022
- Histological lesions in hpv16-transgenic model: the effect of hidroethanolic extract of Lavandula pedunculata (mill.) Cav. 2021
- RED RASPBERRY WASTE AS A SOURCE OF ANTHOCYANIN-RICH FOOD COLORANTS: EXTRACTION PROCESS OPTIMIZATION AND FUNCTIONALITY ASSESSMENT 2021
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journal article
- Upcycling Quince Peel into Bioactive Ingredients and Fiber Concentrates through Multicomponent Extraction Processes. Antioxidants. 1-24. 2023
- Tuberculin skin testing versus interferon-gamma release assay among users of a public health unit in Northeast Portugal. Portuguese Journal of Public Health. 159-165. 2021
- Extraction of Anthocyanins from Red Raspberry for Natural Food Colorants Development: Processes Optimization and In Vitro Bioactivity. Processes. 1-19. 2020
- Motivations and attitudes towards the act of blood donation among undergraduate health science students. Transfusion and Apheresis Science. 147-151. 2019
- Incidence and mortality due to cervical cancer in 4 south European countries. Porto Biomedical Journal. 1-3. 2019
- Tendências temporais da infeção pelo vírus da imunodeficiência humana em Portugal: 1984-2013. Arquivos de Medicina. 148-152. 2015
- Evaluation of the microbiological quality of drinking water in the district of Bragança (Northwest Portugal) throughout a ten-year period (1996–2005), during the implementation of the 1998/83 EC Directive. Journal of Environmental Quality. 609-616. 2010
- Qualidade microbiológica e química das águas de consumo humano do Distrito de Bragança. Portuguese Journal of Public Health. 95-116. 2009