publicações selecionadas
-
artigo de revista
- Effect of relative humidity on the quality and safety of peeled almond kernels (Prunus dulcis Mill.) during simulated maritime transport/storage. Journal of Food Science. 2022
- Study on the Potential Application of Impatiens balsamina L. Flowers Extract as a Natural Colouring Ingredient in a Pastry Product. International Journal of Environmental Research and Public Health. 2021
- Chemical Composition and Bioactive Characterisation of Impatiens walleriana. Molecules. 2021
- Current status of genus Impatiens: Bioactive compounds and natural pigments with health benefits. Trends in Food Science & Technology. 2021
- Efeito da humidade relativa nas propriedades físico-químicas e microbiológicas de miolo de amêndoa ao longo do armazenamento 2021
- Caracterização físico-química de dez variedades de amêndoa (Prunus dulcis). Revista de Ciências Agrárias. 2020
- Efeito da humidade relativa nas propriedades físico-químicas e microbiológicas de miolo de amêndoa ao longo do armazenamento. Revista de Ciências Agrárias. 2020
-
artigo de conferência
- Phenolic and bioactive profile of Impatiens genus flowers in the search for a promising natural colourant with applicability in the food industry 2021
- Chemical characterization and bioactive properties of Impatiens balsamina L. flowers 2021
- Bioactive profile of the extract of the petals of Impatiens walleriana as a natural food coloring alternative 2021
- Caracterização físico-química de dez variedades de amêndoa (Prunus dulcis) 2019
- Efeito da humidade relativa nas propriedades físico-químicas e microbiológicas de miolo de amêndoa ao longo do armazenamento 2019
- Projeto ValNuts: valorização dos frutos secos de casca rija 2019
-
documento