selected publications
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conference paper
- Food industry by-products applied as pumpkin-based foodstuff preservatives 2022
- Food preservative extracts from pumpkin by-products. 1-1. 2022
- Haskap and blackthorn berries anthocyanin profile 2022
- Natural pigments with high antioxidant capacity, an alternative solution for food industry 2022
- Valorização de cascas, sementes e fibras de abóbora no desenvolvimento de extratos bioativos para aplicação alimentar 2022
- Study of Prunus spinosa L. fruit epicarp and Lonicera careulea L. fruit: alternative natural colorants with. 52-52. 2021
- Recuperação de antocianinas de biorresíduos de Ficus carica L. e Prunus spinosa L.: propriedades corantes e bioativas. 51. 2019
- Development of a natural anthocyanin-based food colorant obtained from the fruit epicarp of Prunus spinosa L. 2018
- Recuperação otimizada de antocianinas de Prunus spinosa L. e Ficus carica L. para aplicação como corante alimentar 2018
- Caracterização fenólica da casca do fruto de Ficus carica L. por LC-DAD-ESI/MS 2017
- Determinação de antocianinas no epicarpo de frutos de Prunus spinosa L. 2017
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document
- Integrative and sustainable strategy for the valorization of pumpkin by-products 2023
- Egyptian pumpkin by-product extracts as natural food preservatives 2022
- Identificação e otimização da extração de compostos fenólicos de cascas de abóbora "Butternut squash" 2022
- Recuperação de subprodutos da indústria alimentar para extração otimizada de compostos fenólicos 2022
- Compostos bioativos de bio resíduos de abóbora para aplicação em alimentos 2021
- Application of an anthocyanin-based colorant in a pastry product. 2021
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journal article
- Variability in Chemical Profile and Bioactivities of the Flesh of Greek Pumpkin Landraces. Horticulturae. 1-22. 2023
- Biological activity of pumpkin byproducts: antimicrobial and antioxidant properties. Molecules. 2022
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thesis