publicações selecionadas
-
artigo de revista
- Effect of osmotic drying on physicochemical properties of pansies (Viola × wittrockiana). International Journal of Food Studies. 2019
- O projeto europeu TRADEIT e o setor da panificação. TecnoAlimentar. 2016
-
artigo de conferência
- Amêndoa: uma fonte de compostos bioativos 2018
- Food labels: understanding, attitude and consumption habits of Bragança (Portugal) population 2016
- Pão transmontano: the use of physicochemical characterization and chemometrics in order to achieve the PGI certification 2016
- Bread with stoned table olives – the union of two traditional products of excellence of Trás-os-Montes region, Portugal: preliminary results 2015
- Análise ao processo de fabrico de pão do Nordeste Transmontano com vista à elaboração de um caderno de especificações - estudo preliminar. I Congresso Nacional das Escolas Superiores Agrárias: livro de resumos. 2015
- Physic-chemical characterization of a traditional Portuguese bread (Pão Transmontano) towards its future certification – preliminary results 2015
- Physicochemical characterization of a traditional Portuguese bread (Pão Transmontano) towards its future certification – preliminary results 2015
- Pão de centeio do olival: desenvolvimento do produto e sua caracterização 2015
-
livro
-
teses
-
documento