selected publications
-
academic article
- Comparison between Different Extraction Methods in the Recovery of Bioactive Molecules from Melissa officinalis L. under Sustainable Cultivation: Chemical and Bioactive Characterization. Biology and Life Sciences Forum. 11:1-2. 2022
-
document
- Nutritional and bioactive characterization of Apium graveolensis. L. 2022
- Nutritional and bioactive characterization of Apium graveolensis. L. 2021
- Composição química e propriedades bioativas de suplementos alimentares à base de cardo mariano 2016
- Caracterização nutricional e propriedades bioativas de Geranium robertianum L.: da planta à fração mais bioativa 2016
- Potencial antioxidante de Stevia rebaudiana Bertoni cultivada em Portugal e conservada em diferentes condições térmicas 2016
- Tratamento de Melissa officinalis L. com irradiação gama e feixe de eletrões aumenta a concentração de compostos fenólicos 2016
-
journal article
- Basil as functional and preserving ingredient in "Serra da Estrela" cheese. Food Chemistry. 51-59. 2016
- Characterization and Quantification of Phenolic Compounds in Four Tomato (Lycopersicon esculentum L.) Farmers' Varieties in Northeastern Portugal Homegardens. Plant Foods For Human Nutrition. 229-234. 2012