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conference paper
- Pão transmontano: the use of physicochemical characterization and chemometrics in order to achieve the PGI certification 2016
- Bread with stoned table olives – the union of two traditional products of excellence of Trás-os-Montes region, Portugal: preliminary results. 856-859. 2015
- Análise ao processo de fabrico de pão do Nordeste Transmontano com vista à elaboração de um caderno de especificações - estudo preliminar. I Congresso Nacional das Escolas Superiores Agrárias: livro de resumos. 2015
- Physic-chemical characterization of a traditional Portuguese bread (Pão Transmontano) towards its future certification – preliminary results 2015
- Physicochemical characterization of a traditional Portuguese bread (Pão Transmontano) towards its future certification – preliminary results. 1980-1983. 2015
- Pão de centeio do olival: desenvolvimento do produto e sua caracterização. 244-244. 2015
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- Pão transmontano: the use of physicochemical characterization and chemometrics in order to achieve the PGI certification. 1. 2016
- Análise ao processo de fabrico de pão do Nordeste Transmontano com vista à elaboração de um caderno de especificações - estudo preliminar. 248. 2015
- Pão de centeio do olival: desenvolvimento do produto e sua caracterização. 244. 2015
- Bread with stoned table olives – the union of two traditional products of excellence of Trás-os-Montes region, Portugal: preliminary results 2015
- Physicochemical characterization of a traditional Portuguese bread (Pão Transmontano) towards its future certification – preliminary results 2015
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