publicações selecionadas
-
artigo académico
-
artigo de conferência
- Premium nutrition counselling service: a co-creation for better communication to clients. In2CoP 2020 - Conferência Internacional em Processos de Cocriação no Ensino Superior 2020: Livro de Resumos. 2020
-
artigo de revista
- Upcycling Fish By-Products into Bioactive Fish Oil: The Suitability of Microwave-Assisted Extraction. Biomolecules. 2023
- Estudo comparativo entre sistemas de gestão de conferências científicas. RTIC - Revista de Tecnologias, Informação e Comunicação. 2021
-
documento
- Estabilidad oxidativa del aceite de subproducto de pescado con extracto bioactivo de bellota durante condiciones de almacenamiento acelerado 2023
- Fatty acid profile and indices of atherogenicity and thrombogenicity of fish by-product oil for pet food formulations 2023
- Lipid profile of fish by-product oils obtained by ultrasound-assisted extraction 2023
- Oxidative stability of fish by-product oil added of bioactive acorn extract during accelerated storage conditions 2023
- Lipid profile of fish by-product oils obtained by microwave-assisted extraction and Soxhlet 2023
- Perfil lipídico de óleos de subprodutos de peixe obtidos por extração assistida por micro-ondas e Soxhlet 2022
- Optimización de la extracción asistida por microondas de aceite de subproductos de pescado y evaluación de su calidad nutricional 2022
- Optimized microwave-assisted extraction of fish oil from fish industry by-products 2022