publicações selecionadas
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artigo de revista
- Diversity assessment in the Portuguese genebank collection of tomato (Solanum lycopersicum L.) accessions: Insights for breeding and sustainable conservation. Scientia Horticulturae. 2023
- Valorisation of table tomato crop by-products: Phenolic profiles and in vitro antioxidant and antimicrobial activities. Food and Bioproducts Processing. 2020
- Phenolic composition and antioxidant properties of ex-situ conserved tomato (Solanum lycopersicum L.) germplasm. Food Research International. 2019
- Phenolic Composition and Bioactivity of Lavandula pedunculata (Mill.) Cav. Samples from Different Geographical Origin. Molecules. 2018
- Conservation and sustainable uses of medicinal and aromatic plants genetic resources on the worldwide for human welfare. Food Research International. 2016
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artigo de conferência
- Diversidade nutricional de acessos de tomate de mesa das regiões Centro e Norte de Portugal 2023
- Nutritional and chemical characteristics of Portuguese table tomato genotypes 2023
- Exploiting the nutritional and chemical diversity of portuguese tomato (Solanum lycopersicum L.) germplasm 2023
- TABLE TOMATO LEAVES ARE A SUSTAINABLE SOURCE OF RUTIN AND DISPLAY ANTIOXIDANT, ANTIHEMOLYTIC AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY 2021
- Tomato plant biomass: from agricultural by- products to bioactive extracts with industrial application 2021
- Análise cromatográfica de compostos hidrofílicos em acessos de tomate (Solanum lycopersicum L.) conservados ex-situ 2017
- Caracterização do perfil em tocoferóis e ácidos gordos de uma coleção de germoplasma de tomate (Solanum lycopersicum L.) 2017
- Caracterização química de uma coleção de germoplasma de variedades tradicionais de tomate com recurso a diferentes técnicas cromatográficas 2017
- Influência da origem geográfica no perfil fenólico de Lavandula pedunculata (Mill.) Cav. 2017
- Propriedades nutricionais e compostos bioativos de acessos de tomate conservados no Banco Português de Germoplasma Vegetal 2017
- Valorização de subprodutos da cultura do tomate para obtenção de ingredientes bioativos de valor acrescentado 2017
- Profiling antioxidant, vitamins and other phytochemicals in Portuguese Tomato Landraces 2017
- Importância da caracterização de germoplasma de variedades tradicionais de tomate para consumo em fresco 2017
- Morphological characterization of tomato (Solanum lycopersicum L.) landraces accessions preserved at the Portuguese genebank 2017
- Ácidos fenólicos e flavonoides glucosilados em Lavandula pedunculata (Mill.) Cav 2017
- The genus Brassica. A shared cultural heritage in the Iberian Peninsula 2014
- Tools to support trainers, learners and professionals for a good practice of plant wild harvesting 2014
- Traditional varieties and associate produces: conserve to valorize. 2014
- Gathering tradition, sowing the future! Some examples linking formal and informal seed systems from the North of Portugal 2012
- Management and sustainable use of medicinal and aromatic plants as a contribution to the valorisation of the rural areas: an ethnobotanical approach. Revista de Fitoterapia. 2010
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