selected publications
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conference paper
- Advantages and disadvantages of flavouring olive oils. 331-332. 2022
- Aplicação de óleos essenciais na conservação de cerejas cv. Summit 2022
- A utilização de espectroscopia no infravermelho por transformada de Fourier (FTIR) na caracterização de azeites da cv . Galega vulgar provenientes de diferentes regiões 2021
- A utilização de espectroscopia no infravermelho por transformada de Fourier (FTIR) na caracterização de azeites da cv. Galega vulgar provenientes de diferentes regiões. 108-108. 2021
- An electronic tongue as a tool for discriminating canned tuna with different coating oils. 417-418. 2021
- The effect of essential oils on the post-harvest quality of sweet cherry, Prunus avium L. cv. Summit 2021
- The use of the FTIR as a tool to discriminate flavored oils 2021
- The use of the FTIR as a tool to discriminate flavoured oils. 409-410. 2021
- Utilização do nariz eletrónico como ferramenta para discriminação de azeites aromatizados. 104-104. 2021
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journal article
- Application of the FTIR technique as a non-invasive tool to discriminate Portuguese olive oils with Protected Designation of Origin. Chemistry & Biodiversity. 1-10. 2024