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Gomphrena globosa L. as a novel source of food-grade betacyanins: Incorporation in ice-cream and comparison with beet-root extracts and commercial betalains
http://dx.doi.org/10.1016/j.lwt.2018.02.009
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-85044344094&partnerID=MN8TOARS
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.02.009
full text
Visão geral
Pesquisas
Identidade
Informação adicional documento
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Visão geral
autores
Barros, Lillian Bouçada de
Cardenosa, Vanessa
Antonio, A.L.
Custódio L. Roriz
Morales, P.
data de publicação
janeiro 1, 2018
publicada em
Current Opinion in Food Science
Revista
Pesquisas
palavras-chave
Colour parameters
Fatty acids
Ice-cream
Natural colourants
Nutritional composition
Identidade
Digital Object Identifier (DOI)
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.02.009
Informação adicional documento
Página Inicial
101
página final
107
Volume
92