selected publications
-
academic article
- Gamma irradiation preservation of chestnut fruits: effects on color and texture. European Scientific Journal. 3:239-245. 2013
-
conference paper
- Chutney: um aprovisionamento agridoce. 167-173. 2019
- Caraterização morfológica e físico-química de diferentes cultivares de cereja produzidas em Resende. 87-87. 2018
- Influence of e-beam irradiation processing on chestnuts color and texture 2012
- Irradiação gama de castanhas calibradas provenientes de uma unidade industrial: cor e textura. 1-121. 2011
-
document
- Caraterização morfológica e físico-química de diferentes cultivares de cereja produzidas em Resende. 87-87. 2018
- Gamma irradiation preservation of chestnut fruits: effects on color and texture 2013
- Influence of e-beam irradiation processing on chestnuts color and texture. 1. 2012
- Irradiação gama de castanhas calibradas provenientes de uma unidade industrial: cor e textura. 121. 2011
-
journal article
- Chutney: aproveitamento de figo “pingo de mel”. TecnoAlimentar. 44-46. 2019
- Gamma irradiation preservation of chestnut fruits: effects on color and texture. European Scientific Journal. 2013