selected publications
-
conference paper
- Avaliação do perfil em açúcares do mel de urze (Erica spp.) comercial português. 96-96. 2017
- Avaliação do perfl em açúcares do mel de urze (Erica spp.) comercial português. 96-96. 2017
- The volatile profile for discrimination of lavender and heather honey, using solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry. 10º Encontro Nacional de Cromatografia. 2017
-
document
- Avaliação do perfil em açúcares do mel de urze (Erica spp.) comercial português 2017
- Avaliação do perfl em açúcares do mel de urze (Erica spp.) comercial português 2017
- The volatile profile for discrimination of lavender and heather honey, using solid phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometry 2017
-
journal article
- Assessment of the In Vivo and In Vitro Release of Chemical Compounds from Vespa velutina. Molecules. 6769-6769. 2021
- Chemical profile from the head of Vespa velutina and V. crabro. Apidologie. 2021
- Description of the volatile fraction of Erica honey from the northwest of the Iberian Peninsula. Food Chemistry. 127758-127758. 2021