publicações selecionadas
-
artigo de revista
- Valorization of quince peel into functional food ingredients: A path towards "zero waste" and sustainable food systems. Heliyon. 2022
- Hortas citadinas como laboratório de Educação Ambiental. EduSer. 2022
- Valorization of quince peel into functional food ingredients: A path towards “zero waste” and sustainable food systems. Heliyon. 2022
-
artigo de conferência
- Effect of the extraction method on the phenolic profile and antimicrobial activity of quince peel extracts 2023
- Efeito do método de extração no perfil fenólico e na atividade antioxidante de extratos de casca de marmelo 2022
- Perfil fenólico, atividade antioxidante e teor de fibra da casca de marmelo 2022
- Phenolic profile, bioactivity and fiber content of quince peel 2022
- Novel antioxidant and fibre-rich food ingredients from quince peel 2022
-
teses
-
documento
- Effect of extraction mehod on the phenolic profile and antimicrobial activity of quince peel extracts 2023
- Perfil fenólico, bioatividade e teor de fibras de casca de marmelo 2022
- Phenolic profile, bioactivity and fibre contente of quince peel 2022
- Quince peel as a natural food preservative: a renewable alternative in times of scarcity 2021
- Novel antioxidant and fibre-rich food ingredients from quince peel 2021
- Efeito do método de extração no perfil fenólico e na atividade antioxidante de extratos de casca de marmelo 2021