membro Abordagens integradas para a dinamização socioeconómica da produção e consumo sustentáveis de cogumelos de Montesinho
publicações selecionadas artigo de conferência Agrocybe cylindracea bio-residues: a sustainable source of ergosterol-rich bioactive extracts 2019 Eco-sustainable recovery of ergosterol-rich bioactive extracts from Pleurotus eryngii (DC.) Quél 2019 Enhanced extraction of ergosterol from Pleurotus ostreatus using response surface methodology (RSM) 2019 Ergosterol rich-extracts from Pleurotus ostreatus (Jacq. ex Fr.) P. Kumm: a comparative study between mushroom and its bio-residues 2019 Optimization of ergosterol extraction from Pleurotus mushrooms using response surface methodology (RSM) 2019 Satisfação e lealdade dos estudantes que frequentam os cursos técnicos superiores profissionais: o caso do Instituto Politécnico de Bragança 2017 artigo de revista Mushrooms bio-residues valorisation: Optimisation of ergosterol extraction using response surface methodology. Food and Bioproducts Processing. 2020 Optimization of ergosterol extraction from Pleurotus mushrooms using response surface methodology. Food & Function. 2020 documento Ergosterol rich-extracts from Pleurotus ostreatus (Jacq. ex Fr.) P. Kumm: A comparative study between mushroom and its bio-residues 2019 Optimization of ergosterol extraction from Pleurotus mushrooms using response surface methodology (RSM) 2019 Satisfação e Lealdade dos Estudantes que Frequentam os Cursos Técnicos Superiores Profissionais: o Caso do Instituto Politécnico de Bragança 2017 teses Satisfação e lealdade dos estudantes que frequentam os Cursos Técnicos Superiores Profissionais: o caso do Instituto Politécnico de Bragança 2017
co-investigador principal no Integrated approaches for socio-economic boosting the sustainable production and consumption of Montesinho mushrooms concedido pelo Fundação para a Ciência e Tecnologia 2021 - 2024