publicações selecionadas
-
artigo académico
-
artigo de conferência
- Lotes de reserva de Aloysia citrodora (L’Herit.) Britton e Cymbopogon citratos (DC.) Stapf como fontes melhoradas de compostos fenólicos com propriedades bioativas 2017
- Lotes normais e de reserva de hortelã-vulgar: Composição fenólica e propriedades antioxidantes das infusões 2016
- Lotes normais e de reserva de hortelã-vulgar: composição fenólica epropriedades antioxidantes das infusões 2016
- Antioxidant activity and nutritional value of Mentha spicata L.: a comparison between reserve and standard lots 2015
- Bioactive properties of Mentha spicata L. infusions: a comparison between standard and reserve lots 2015
- Standard versus reserve lots of Thymus x citriodorus L. and Mentha spicata L. : nutritional contribution of the infusions 2015
-
artigo de revista
- Exploring reserve lots of Cymbopogon citratus , Aloysia citrodora and Thymus x citriodorus as improved sources of phenolic compounds. Food Chemistry. 2018
- Mentha spicata L. infusions as sources of antioxidant phenolic compounds: emerging reserve lots with special harvest requirements. Food & Function. 2016
-
documento
- Lotes normais e de reserva de hortelã-vulgar: Composição fenólica e propriedades antioxidantes das infusões 2016
- Antioxidant activity and nutritional value of Mentha spicata L.: a comparison between reserve and standard lots 2015
- Bioactive properties of Mentha spicata L. infusions: a comparison between standard and reserve lots 2015
- Standard versus reserve lots of Thymus x citriodorus L. and Mentha spicata L.: nutritional contribution of the infusions 2015
-
teses