publicações selecionadas
-
artigo de revista
-
artigo de conferência
- Uso sustentável da abóbora: extratos de subprodutos de abóbora egípcia como conservantes natural 2023
- Integrative and sustainable strategy for the valorization of pumpkin by-products 2023
- Caracterização cromatográfica de compostos bioativos obtidos a partir de casca, sementes e fibras remanescentes do aproveitamento industrial da polpa de abóbora 2022
- Caracterização fenólica (HPLC-DAD-ESI/MS) e bioativa de extratos ricos em moléculas conservantes 2022
- Egyptian pumpkin by-product extracts as natural food preservatives 2022
- Food preservative extracts from pumpkin by-products 2022
- Recuperação de subprodutos da indústria alimentar para extração otimizada de compostos fenólicos 2022
- Natural compounds with preservative capacity obtained from by-products of pumpkin industrial processing 2022
- Evaluation of the potential preservative capacity of pumpkin (Cucurbita maxima Duchesne) by-products 2022
- The identification of preservative compounds from pumpkin fruit peel for the development of a fruit pulp product 2022
- Valorização de cascas, sementes e fibras de abóbora no desenvolvimento de extratos bioativos para aplicação alimentar 2022
- Food industry by-products applied as pumpkin-based foodstuff preservatives 2022
- Natural pigments with high antioxidant capacity, an alternative solution for food industry 2022
- Compostos bioativos de bio resíduos de abóbora para aplicação em alimentos 2021
- Application of an anthocyanin-based colorant in a pastry product 2021
- Pumpkin bioresidues as sources of bioactive compounds for food application 2021
- Blueberry Bagasse, a Bioactive Residue to Be Included in New Food Products 2021
- Prunus Spinosa L. Fruit Epicarp: Extraction of Compounds With Colouring Capacity for Food Application 2021
- Anthocyanin-rich extract obtained from Prunus spinosa L. by ultrasound assisted extraction for coloring purposes 2021
- Caracterização fenólica da casca do fruto de Ficus carica L. por LC-DAD-ESI/MS 2017
- Determinação de antocianinas no epicarpo de frutos de Prunus spinosa L. 2017
-
documento
- Produção sustentável de cogumelos de montesinho para o desenvolvimento de produtos alimentares inovadores 2024
- LC MS/MS as a pivotal tool to steer selenium biofortification strategies in Pleurotus species 2023
- La importancia de la bioaccesibilidad para la biofortificación de macrohongos saprófitos comestibles 2023
- Incorporation of pumpkin peel extract into a pumpkin pulp formulation as a natural preservative 2023
- Biofortificação de Pleurotus spp. com ferro e selénio 2023
- Biofortified mushrooms as alternative protein sources 2023
- Identificação e otimização da extração de compostos fenólicos de cascas de abóbora 'Butternut squash' 2022
- Phenolic profile of Cynara scolymus L. and Silybum marianum (L.) Gaertn. aqueous and hydromethanolic extracts. 2021
- Compostos bioativos de bio-resíduos de abóbora para aplicação em alimentos. Encontro com a ciência e tecnologia em Portugal 2021
- Pumpkin bioresidues as sources of bioactive compounds for food application. 2021
- Application of an anthocyanin-based colorant in a pastry product. 2021
- Anthocyanin-rich extract obtained from Prunus Spinosa L. by ultrasound assisted extraction for coloring purposes. 2021